tillijossan

Alla inlägg den 25 september 2012

Av Tillijossan - 25 september 2012 18:28

Heyy again! Jo,sorry för förra inlägget,ni vet där bloggplatsen är med o lite reklam. Jag ber om ursäkt    Asså jag skulle lägga till låten och så vart det ett LÅÅÅÅÅÅÅÅNGT inlägg bara för jag råka fick med reklamen,och jag visste nt ens det!    Jaja,nu går vi över till saken. Vad har ni gjort i skolan idag då? Själv har vi haft Ap (arbetspass),matte,mat,slöjd. Mycket va??    Ahaaa,Ahaa!    Jaja,saken är att JAG LÄNGTAR TILL FREDAG!!!!!!!!!!! OCH NI VET VÄL VRF ERA AVISKA MÄNNISKOR?!?! 8DD e nt min humor rolig?    Om den nt e de..då ni!..Men när jag ändå ska få Peace^'s gubbe på fredag så kan ni väl vara lite gulliga och göra massor med snygga looks? FÖR HON HAR MASSVIS MED KLÄDER,styla henne hur ni vill,konstig stil,ful stil,snygg stil,elr bara en vanlig skoltjej? Aja,ni fattar? Men nu ska snart detta härliga INLÄGG ta slut,sitter o väntar på food också. (mat alltså 8DD) Om ni inte har ngt annat för er,så tipsar jag om en sak. FRÅGA OM VÄN PÅ Jossan11_<3 för hon har jag fått nu för er som nt vet det? Innan detta snygga & fina & underbara inlägg ska ta slut,så förvänta er två JÄTTEBRAIGA LÅTAR! BYE! // Saga ;**

 

 

 

 Sorry för dom äckliga orden i låten,men den e bra   

 

 

 

Den här låten e bara SÅ BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST!  

 

Presentation


Hejj alla! I denna blogg äre Jossan o saga som bloggar. Vi båda två är 11 år och i bloggen kommer det hända allt möjligt!
Enjoy! :'D

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Vilka artister gillar jag mest? //Saga Skriv svaret i ett inlägg!
 Britney Spears?
 Eric Saade?
 Molly Sandén?
 Robin Stjernberg?
 Cher Lloyd?
 Arash?
 Christina Aguilera?
 Darin?
 2ne1?
 Anton Ewald?
 Loreen?
 Zara Larsson?
 Sean Banan?
 Ulrik Munther?
 Oscar Zia?
 Michael Jackson?
 Yohio?
 Ke$ha?
 Katy Perry?
 Melissa Horn?

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Slutat

Slutat

Hej alla som kikar in på denna blogg första gången ni har tyvär otur denna blogg,bloggar vi på längre. Läs gärna alla andra inlägg vi har skrivit och kolla på alla bilder! Och läsa inläggen "Kmr sluta" för att veta mer.

Kram hejdå! ♥


Ovido - Quiz & Flashcards